Logo for 7-kabale.com

Liste med alle spil

7-kabale stor

7-kabale stor

I denne 7-kabale spiller du med tid og point. Du kan vende 1 eller 3 kort ad gangen. Du kan se statistikker og spille i fuld skærm. Jo hurtigere kabalen går op jo flere point får du.

7-kabale (spil 2)

7-kabale (spil 2)

Tiden går i gang så snart du klikker på pilen og kortene er givet. Du får +15 points for hvert kort du lægger i én af de 4 bunker. Hver gang du lægger et passende kort ovenpå et andet kort får du +5 points

Gammeldags 7-kabale

Gammeldags 7-kabale

I denne 7 kabale vil du få følelsen af den gode gamle 7 kabale der fandtes på Windows i tidernes morgen. Du har muligheden for, at vende 1 eller 3 kort ad gangen.

8-kabale (spil 4)

8-kabale (spil 4)

Den her 7-kabale burde i virkeligheden hedde 8-kabale idet, at der er 8 rækker i stedet for 7 og så er der ingen bunke. Det betyder at du ikke skal vende et kort for derefter at placere det.

Dobbelt 7-kabale (ekspert)

Dobbelt 7-kabale (ekspert)

Denne dobbelt 7-kabale spilles på næsten samme måde som den traditionelle 7-kabale. Forskellen er her, at der er dobbelt så mange kort og at der er 9 rækker med kort i stedet for de normale 7.

7-kabale fra Windows XP

7-kabale fra Windows XP

Denne 7 kabale er et fantastisk nostalgisk spil der bringer os tilbage til de gode gamle Windows XP-tider. Spillet er opbygget på samme måde som spillet du kender fra Windows XP.

7-kabale simpel

7-kabale simpel

Denne version af 7-kabale er helt traditionel i flotte grønne nuancer. Så har du mod på, at spille et helt normalt og simpelt spil 7-kabale, så er denne version en god mulighed.

Hjerterfri

Hjerterfri

Hjerterfri er et spil som spilles af 4 spillere. I denne version spiller du mod 3 bots som vil forsøge, at slå dig på hjemmebane. Hjerterfri adskiller sig fra andre kortspil som eksempelvis kabale – da det her gælder om, at have færrest antal point for, at vinde spillet.