Logo for 7-kabale.com

Gammeldags 7-kabale gratis

Om denne 7-kabale (gammeldags 7 kabale)

I denne 7 kabale vil du få følelsen af den gode gamle 7 kabale der fandtes på Windows i tidernes morgen. Du har muligheden for, at vende 1 eller 3 kort ad gangen.

Spillet har et meget simpelt, overskueligt og lækkert design. Den grønne baggrund står godt med den blå bagside på kortene.

I toppen af spillet vil du kunne se en brun bjælke med 4 mærkebrune kasser. Den første kasse viser tiden. Så snart du samler det første kort op, så starter spillet og tiden begynder.

Den anden kasse viser et par fodaftryk, som afspejler det antal "klik" du skal bruge på, at løse kabalen. Hver gang du flytter et kort eller vender et kort, så vil denne score stige med én.

Den tredje kasse viser en stjerne. Det er simpelthen det antal point du har på nuværende tidspunkt.

Pointene fordeler sig således

  • 10 points for at lægge et kort op i de 4 kasser (startende med es)
  • 5 points for, at lægge et kort korrekt ovenpå et andet kort
  • Du får 5 minuspoint hvis du henter et kort fra de 4 kasser i toppen

Den fjerde kasser viser en pokal. I starten vil denne nok stå på 0. Så snart du har gennemført et spil, så vil den vise den højeste score som du har opnået. På den måde kan du følge med i om dét du gør er godt nok.

Når det kommer til indstillingerne. Så kan du finde et tandhjul nederst i spillet. Her vil du være i stand til, at starte spillet forfra, vælge et nyt spil med 1 kort, vælge et nyt spil med 3 kort eller slå lyden fra.

Du kan fortryde et træk ved, at klikke på den halvrunde cirkel nederst i højre hjørne.