Logo for 7-kabale.com

Dobbelt 7-kabale (ekspert)

Om denne 7-kabale (Dobbelt)

Denne dobbelt 7-kabale spilles på næsten samme måde som den traditionelle 7-kabale. Forskellen er her, at der er dobbelt så mange kort og at der er 9 rækker med kort i stedet for de normale 7. Man kan vælge, at spille 2 forskellige versioner af dette spil - den ene sværere end den anden.

Version 1: I denne version vender du simpelthen blot 1 kort ad gangen. Dobbelt 7 kabale er i forvejen et svært spil, at få til at gå op. Men ved kun, at vende ét kort ad gangen, så øger du dine chancer for succes.

Version 2: I denne version vender du 3 kort i stedet for 1. Så er du rimelig hardcore når det komme til kabaler og har mod på en stor udfordring, så kan dobbelt 7 kabale, hvor du vender 3 kort ad gangen være den mulighed du søger.

Der er forskellige muligheder i dette spil. Lad os starte med menuen i toppen af spillet. I menuen (de 3 streger) har du mulighed for, at starte et nyt spil, starte det eksakt samme spil forfra eller slå lyden fra.

Ved siden af menuen vil du kunne se din tid, din nuværende score og din bedste score. I bunden af spillet vil du kunne se 2 ikoner. Nederst til venste vil du kunne se et plus. Det er en genvej der gør, at du nemt og hurtigt kan starte et nyt spil. Du klikker simpelthen bare på plusset og dukker der en popup frem der spørger dig om du er sikker på, at du vil starte et nyt spil.

I nederste højre hjørne vil du kunne se en halvcirkel med en pil. Dette er en fortryd-knap. Det vi lsige, at hvis du fortryder et træk du har lavet, så kan du klikke på enne knap, og så vil kortet blive returneret til den position det havde før. Det er muligt, at fortryde flere skridt tilbage. Så hvis du mener, at du har lavet en fejl 5 eller sågar 10 kort tidligere, så kan du klikke flere gange på "fortryd" og dermed se om du kan rette op på fejlen.

Points: Som i næsten alle kabaler på siden, så er der er pointsystem implementeret i denne version. Du kan få points ved, at lægge samle kort i de øverste 8 kasser (startende med esserne). Du vil få 15 point for hvert kort du lægger korrekt i disse kasser. Du får ikke points for, at samle kortene på bordet i rød/sort eller sort/rød. Men du får til gengæld 5 point for hver kan du vender et kort der lægger med bagsiden opad. Du får også 5 points for, at "fjerne" et kort fra bunken. Det vil altså sige, at hvis du har en hjerter seks i bunken og placerer denne openpå en spar 7 på bordet - ja, så har du fjernet hjerter seks fra bunken og du vil modtage 6 points.

Design: Spillet er designet forholdsvis simpelt i blå nuancer. Kortnumrene kunne måske godt have været større, men ellers er spillet ganske godt designet. Det kunne dog godt være en mulighed for, at ændre nuancerne. Grønne og brune nuancer ville være, at foretrække for mange.