Logo for 7-kabale.com

7-kabale spil 2 - gratis spil

Kort om denne version

I denne version af 7-kabale har vi sørget for, at du kan vælge mellem den "nemme udgave" og den "svære udgave". Den nemme udgave vender 1 kort ad gangen hvorimod den svære udgave vender 3 kort ad gangen. Tiden går i gang så snart du klikker på pilen og kortene er givet. Du får +15 points for hvert kort du lægger i én af de 4 bunker. Hver gang du lægger et passende kort ovenpå et andet kort får du +5 points. Men - du taber -8 points for hver gang der er gået 30 sekunder.

Om denne 7-kabale (spil 2)

Denne version af 7-kabale har sine fordele. Først og fremmest, så er designet jo elegant og brugervenligt. Der er gode farvekombinationer i form af rød og blå, hvilket skaber en hyggelig atmosfære.

Når det kommer til spillet i sig selv, så er der nogle fordele der er værd, at bide mærke i. For det første, så er det en mild version idét, at der "kun" vendes 1 kort af gangen, hvorimod der normalt vendes 3 kort af gangen. Det der så kan være en udfordring er så derimod, at bunken kun kan blive vendt 3 gange i alt. Det vil sige, at når du vender kort, så kan du altså kun gå igennem bunken 3 gange.

Noget der også kan gøre denne version af 7-kabale lidt lettere er, at den selv finder nogle af pladserne. Hvis du f.eks vender et kort eller spillet startes ud med et es, så vil spillet automatisk placere esset i én af de 4 bokse. Lad os antage at spar es er på plads og du vender en spar 2, så vil spillet automatisk føre dette kort op ovenpå esset. Vender du derefter spar 3, så vil det samme ske. Dette er med til, at gøre spillet mere overskueligt. Det har så også den ulempe, at det gør spillet nemmere, da man ikke skal sidde og kigge efter kortene.

Som nogle af de andre spil på 7-kabale.com, så er der også tid på dette spil. Spillet registrerer så hvilke tider du får og så går der selvfølgelig lidt konkurrence i det, når man forsøger, at slå sin egen tid.

Endnu en fordel er, at man kan fortryde sit træk. Det er selvfølgelig ikke helt lovligt i det normale 7-kabale, men hvis man sidder og hygger sig og bare gerne vil hav e sin kabale til, at gå op, så kan det være en god idé, at udnytte muligheden for, at fortryde sit træk.

Udover dét, at man naturligvis kan trække sit kort til dets placering, så er der endnu en hjælp at hente i dette spil. Det er nemlig muligt, at dobbeltklikke med musen på et kort, hvorefter det så vil finde sin plads i de 4 bokse.

Sådan spilles 7-kabale

7-kabale er et spil for kun én person. Det går ud på at du skal samle alle kortene i skiftevis rød/sort eller sort/rød. Kortene skal placeres i tal-rækkefølge, således at det højeste kort(kongen) er det bagerste kort, og det laveste kort (es) er forrest.

Kongen skal dog ikke nødvendigvis være nederst, du kan sagtens lægge en rød 6'er ovenpå en sort 7'er, og derefter flytte begge kort over på en rød 8'er.

Når du får et es, så skal denne placeres i en af de 4 felter i højre top. Lad os sige at du har lagt spar es derop, så kan du når du får spar 2, lægge den ovenpå - derefter spar 3, spar 4, spar 5 osv. for at komme tættere på mål. Det gælder om at samle hver kulør i de 4 bunker, i numerisk orden.

Nogle af spillene er på tid, og med point. Du kan eventuel forsøge at slå dine tider hver gang du spiller et spil, således du træner din hjerne til at tænke hurtigere, og mere effektiv. 7-kabale er et fantastisk tænkespil!

Chancen for at vinde 7-kabale

Hvis du føler, at det er lang tid siden, at din kabale er gået op, så fortvivl ej. Det kan simpelthen være rent og skær uheld. Hvis man ser teoretisk på det, så viser det sig at hele 79% af alle 7-kabaler kan gå op. Det efterlader så 21% af spillene som aldrig vil være mulige, at få til, at gå op.

Når der tales om, at 79% af alle 7-kabaler kan gå op, så forringes denne chance jo en smule, da det afhænger af hvordan spilleren spiller spillet. I nogle 7-kabaler vil ét forkert træk være nok til, at ødelægge det hele.

Som sideinfo, så er det måske værd at vide, at de 52 kort som 7-kabale spilles med, kan placeres på over 7.000 milliarder måder. Sandsynligheden for, at du som spiller har spillet 2 100% ens spil er næsten lig nul.