Logo for 7-kabale.com

7-kabale spil 4

Om denne 7-kabale (spil 4)

Denne version af 7-kabale er lidt speciel ift. hvad den almene 7-kabale spiller er vant til.

Den her 7-kabale burde i virkeligheden hedde 8-kabale idet, at der er 8 rækker i stedet for 7 og så er der ingen bunke. Det betyder at du ikke skal vende et kort for derefter at placere det. Her er alle kort delt ud fra start. Spillet virker som en kombination af både 7-kabale, napoleon kabale og edderkop kabale.

Hvad der også er lidt interessant ved det her spil er, at der bliver vist 3 kort i hver række fra start. Selvom kortene ikke passer sammen, så kan du altså rykke "flere kort" på én gang, hvis bare det kort nedenunder passer på en af de andre bunker.

Af funktioner som dette spil har, så kan man placere sine esser og dertilhørende kort bare ved, at klikke på den én gang. Det vil sige, at du ikke behøver trække kortene til deres plads, men blot klikke på dem. Lad os antage, at du har ruder es liggende på sin plads og du får ruder 2 i én af rækkerne. Så behøver du blot klikke på ruder 2 og så flyver den op på sin plads. Der er en reset-knap, som gør det nemt, at starte et nyt spil hurtigt og nemt. Hvis såfremt du får samlet alle kortene i perfekte rækker, så kan du lade spillet gennemføre sig selv ved, at klikke på "finish".

Designmæssigt, så er det er rigtigt rart spil. Kanterne og kortene er skarpe. Baggrunden og hele opbygningen er nem og overskuelig. Igen har vi at gøre med et traditionelt gønt design som øjnene elsker. Et helt sikkert gennemført design.

Hvis man mangler et lidt anderledes spil som skiller sig ud fra mængden, så er spil 4 på 7-kabale.com værd, at prøve.

Sådan spilles 7-kabale

7-kabale er et spil for kun én person. Det går ud på at du skal samle alle kortene i skiftevis rød/sort eller sort/rød. Kortene skal placeres i tal-rækkefølge, således at det højeste kort(kongen) er det bagerste kort, og det laveste kort (es) er forrest.

Kongen skal dog ikke nødvendigvis være nederst, du kan sagtens lægge en rød 6'er ovenpå en sort 7'er, og derefter flytte begge kort over på en rød 8'er.

Når du får et es, så skal denne placeres i en af de 4 felter i højre top. Lad os sige at du har lagt spar es derop, så kan du når du får spar 2, lægge den ovenpå - derefter spar 3, spar 4, spar 5 osv. for at komme tættere på mål. Det gælder om at samle hver kulør i de 4 bunker, i numerisk orden.

Nogle af spillene er på tid, og med point. Du kan eventuel forsøge at slå dine tider hver gang du spiller et spil, således du træner din hjerne til at tænke hurtigere, og mere effektiv. 7-kabale er et fantastisk tænkespil!